4 de novembre de 2015

Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès

No ens hem adonat, i ja ha passat gairebé un mes des de que vam tornar a obrir la biblioteca al públic. L’edifici s’ha pintat de dalt a baix, ara té noves finestres, una teulada més resistent, i un magatzem més acollidor. Deixem enrere molta feina, corredisses, imprevistos, canvis a última hora,… Però gràcies al treball en equip, hem aconseguit que no sigui una feina tan dura i feixuga.

Amb la biblioteca tancada, hem seguit fent la nostra feina de cada dia: buidar la bústia, fer retorns, contestar correus de la biblioteca, gestionar les xarxes socials, preparar els propers clubs de lectura, programar activitats, fer esporga del fons, enllestir els lots,… A més, hem aprofitat per canviar la distribució del mobiliari de la sala infantil i posar en ordre tots els materials  de la biblioteca.

Congrès bibliobusosI després d’aquest temps i de tota la feina feta, finalment hem pogut obrir. I ho hem fet encarant un nou repte: acabar d’enllestir l’organització del 7º Congreso de Bibliotecas Móviles a Vilafranca del Penedès, els dies 23, 24 i 25 d’octubre. Les setmanes prèvies al congrés, també van ser frenètiques. Decidir els espais de trobada amb els participants i les persones convidades, preparar la documentació i el material de difusió, trucades, correus,… Molt volum de feina, però veiem com ha anat, tenim el clar convenciment de que tot ha sortit rodat. Perquè quan es treballa en equip, amb il·lusió i força,  sabem que podem arribar ben amunt.

Participants Congrès Bibliobusos

  Participants del Congrés a l’assaig dels Castellers de Vilafranca 

 

Deixa un comentari