4 d’agost de 2015

Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès

Aquest estiu a l’edifici de la biblioteca estem realitzant obres de d’alt a baix. Retocs a la coberta de l’edifici, tancaments de finestres, millores en els sistemes de calefacció, climatització i il·luminació i acabats de la façana del carrer Ferran. És per aquest motiu, que hem hagut d’inhabilitar temporalment la segona planta de la biblioteca. Molts dels usuaris habituals d’aquest espai, ara els trobem estudiant i llegint a la sala d’Internet i d’àudios, i pel que sembla, no estan molestos amb el tancament i entenen la mesura. Una bona notícia, és que s’ha obert de manera excepcional la sala d’estudis ESCAVI per a tots aquells usuaris que necessitin un espai similar amb els mateixos horaris d’obertura de la biblioteca.

Bastida  de la façana principal de la Btb

En un primer moment, creiem que la biblioteca continuaria donant servei al llarg de l’estiu amb l’horari habitual, però finalment ens hem vist obligats a tancar-la aproximadament tres setmanes. Durant aquest temps, l’equip de la biblioteca aprofitarà per endreçar, esporgar i reubicar el seu fons, perquè quan es reobri al públic, estigui ben preparada i ben ordenada. Se’ns ha fet difícil prendre la decisió de tancar-la, però pensem, que per als treballs de millora que s’han de fer és el més encertat per a tots i totes.

L’equip de la biblioteca i els nostres usuaris, ja frisem per veure la Torras i Bages amb vestit nou. És cert que no l’estrenarà per la Festa Major -perquè se l’estarà preparant-, però sabem que serà un vestit fet a mida fabulós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s