25 de juny de 2015

Carta al Jordi Permanyer

Benvolgut Jordi,

Som les biblioteques i els bibliobusos del Penedès i del Garraf, terres de vinya i de mar.

Ens adrecem a tu, ara que arriba la teva jubilació, per a dir-te que hem tingut moltes dificultats per a trobar una fotografia teva entre els nostres arxius… i la pregunta que ens hem fet és la següent: doncs, on ha estat el Jordi tots aquests anys?

Creiem que el Jordi ha estat vetllant per totes i tots nosaltres des de la Gerència, anys enrere anomenada “Central”, fent possible que el projectes arquitectònics arribessin a bon port, fent entendre als nostres representants municipals que invertir en biblioteca pública surt a compte, vetllant perquè els professionals que cada dia obren les nostres portes i ofereixen els nostres serveis ho facin amb la màxima qualitat possible, etc etc etc. Aquesta llista seria molt llarga però avui no es tracta d’això.

Del que es tracta és fer-te saber que una de les qualitats que més ens ha agradat de tu és el convenciment amb què sempre ens has defensat. També valorem la teva proximitat quan els nostres directors i directores han necessitat el teu consell o del teu bon criteri professional.

Sabem que algunes persones que treballen a les nostres biblioteques et coneixen de fa molts anys, d’altres et coneixen des de fa molt poc temps, però totes saben que tu has estat el motor d’aquesta gran xarxa i agraeixen i valoren la tasca que has fet al llarg de tots aquests anys.

Per a tu no és cap novetat que algunes de nosaltres necessitem reformes i nous espais on continuar la nostra missió. Com ja saps, el company Bibliobús Castellot, ja fa 20 anys que va començar a recórrer aquestes terres vinícoles i ara ja comença a estar una mica atrotinat… confiem que en els propers anys li facin carcassa i motor nou. La companya de Sitges, que l’any vinent ja en farà 80, està en plena remodelació i ens consta que està quedant molt maca per dins, ja tenim ganes de veure-la!

L’altra companya més antiga, la Torras i Bages, està a l’espera d’ampliar-se i modernitzar-se, tant de bo es faci realitat en els propers anys i arribi al seu 90è aniversari amb vestit nou.

Per Sant Sadurní també hi ha notícies de trasllat, ens han dit a unes antigues escoles…

Tenim fotos preses dins les nostres estances… com et dèiem a l’inici, han estat poques…i algunes no gaire bones, però volen ser testimoni de que has estat entre nosaltres i per a nosaltres.

Gràcies per tot Jordi, desitgem que gaudeixis de la nova etapa i fins ben aviat!

Sempre teves, les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s